Servicii de contabilitate, inregistrare SRL, IT PARK Moldova | WBG

GRUPUL COMPANIILOR DE SERVICII CONTABILE ȘI SUPORT ÎN AFACERI

Compania ta merită cea mai înaltă calitate de deservire. Fiind alături de noi obții nu doar un contabil, dar ​o echipă profesionistă de contabili, auditori, juriști, manageri HR și consultanți din domeniul fiscal și financiar.

află mai mult

Inițierea unei afaceri

înregistrarea companiilor

Înregistrarea companiilor de la 24 ore până la 3 zile. Oferta specială a anului 2024.

Detalii 

IT PARK

evidența contabilă pentru IT Park

Sistem contabil și resurse umane elaborat în special pentru companiile rezidente IT PARK.

Detalii 

CONTABILITATE COMPLEXĂ

servicii contabile pentru toate domeniile

Suport contabil complet, calculul impozitelor și taxelor, prezentarea tuturor rapoartelor  fiscale obligatorii.

Detalii 

LICHIDAREA COMPANIILOR

lichidarea SRL și ÎI

Analiza activității companiei, pregătirea companiei pentru lichidare și realizarea completă a procedurii de la A la Z.

Detalii 

Grupul companiilor de servicii contab​ile și suport în afaceri

Abordare modernă în domeniul evidenței contabile și administrarea afacerilor

WBG

Am creat un grup de companii în domeniul contabilității și asistenței juridice, în care s-a format o echipă puternică și ambițioasă. Echipa care are ca scop să ajungă la cele mai înalte rezultate, echipa în care fiecare client are prioritate. În secolul XXI valorile s-au schimbat radical, și deja contează nu atât cine ești tu, dar cine te reprezintă. Atunci când ai nevoie să depui la un grant, să participi la un proiect mare, să obții o finanțare, să găsești parteneri de încredere, ești supus unui control fiscal, sau vrei o contabilitate modernă, să ș​tii că te reprezintă o echipă puternică, profesionistă și de încredere. Valorile care reprezintă WBG sunt: pofesionalism, transparență, punctualitate, responsabilitate.

MISIUNEA WBG

Suntem o companie   care se bazează în primul rând pe o echipă de profesionişti, fiind prezenţi de peste 15 ani pe o piaţă competitivă unde este loc doar pentru companii solide, care pun accent pe seriozitate şi profesionalism. Misiunea companiei noastre este de a se afirma ca partener ideal și de încredere în domeniul servicillor de contabilitate și administrarea afacerilor, capabil să satisfacă cele mai specifice solicitări ale clienților şi de a-şi îmbunătăți constant poziţia atât pe plan local, cât şi internaţional.

15+ ani

de experiență și profesionalism

150+ companii 

din diferite domenii

2 filiale 

moderne pentru confortul fiecărui client

15+ angajați

cu o experiență vastă în toate domeniile contabilității

O istorie de succes începe cu WBG !

Orice afacere începe întotdeauna cu o idee. Vă vom ajuta să vă transformați ideea într-o afacere de succes. Faceți primul pas și obțineți suport complet pentru deschiderea unei companii și un bonus pentru serviciile de contabilitate.

primul pas  

Un nou nivel   de afaceri

mulțumesc! Mesajul tau a fost trimis.
Nu am reușit să trimit mesajul dumneavoastră. Vă rugăm să remediați erorile și apoi să încercați din nou.

Salut! Mă numesc Svetlana Ceceli, sunt director executiv al grupului de companii WBG. Cred că ai reușit să citești mai sus cine suntem, ce misiune și valori avem. Dar cel mai greu întotdeauna este să faci o alegere corectă. Te ajut eu să iei o decizie corectă și să fii sigur, că îți putem oferi cele mai performante soluții pentru afacerea ta.
WBG în primul rând este o echipă puternică și ambițioasă,  care are ca scop să identifice necesitățile clienților săi și să vină cu cele mai bune soluții la orice etapă de colaborare. Dispoziția și atmosfera creată de noi în procesul de colaborare te ajută să te simți mai liber și deschis, să nu ai frică să dai întrebări greșite, dar din contra să crești împreună cu noi și să ridici afacerea ta la un nou nivel. 

Svetlana Ceceli, CEO

Formular de contact

Mulțumesc! Mesajul tau a fost trimis.
Nu am reușit să trimit mesajul dumneavoastră. Vă rugăm să remediați erorile și apoi să încercați din nou.